Officiële handeling door wethouder bij 14 appartementen Villa Blarikom

Donderdag 18 mei jl. heeft wethouder mevrouw A.M. Kennis van de Gemeente Blaricum een plaquette ingemetseld in het appartenmentengebouw “Villa Blarikom”. Voor deze officiële handeling waren alle kopers en betroken partijen uitgenodigd om dit heugelijke moment bij te wonen. Na het plechtige deel was er tijd voor een toespraak en het heffen van een glas.

Lees meer “Officiële handeling door wethouder bij 14 appartementen Villa Blarikom”

Donderdag 8 juni informatieavond plan ‘De Hofburgh’ te Ouddorp

Op donderdagavond 8 juni organiseren wij een informatieavond over ons nieuwe bouwproject in Ouddorp; “De Hofburgh“. Dit zal worden gehouden in de locatie “De Overkant” aan de Dijkstelweg te Ouddorp. Het bouwplan omhelst de bouw van 21 appartementen (waaronder 2 penthouses) en 17 grondgebonden levensloopbestendige woningen. In hartje zomer zal er worden gestart met de

Lees meer “Donderdag 8 juni informatieavond plan ‘De Hofburgh’ te Ouddorp”

Lancering website bouwplan “De Hofburgh” in Ouddorp

Appartementen, penthouses en levensloopbestendige woningen in één van de mooiste badplaatsen van Nederland, dichtbij het charmante centrum met alle voorzieningen onder handbereik. Dat is De Hofburgh, hoffelijk wonen in Ouddorp! Een bouwplan van De Langen & van den Berg Vastgoedontwikkeling B.V. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar http://dehofburgh.nl/.  

Lees meer “Lancering website bouwplan “De Hofburgh” in Ouddorp”