Bedrijfsorganisatie

Onze organisatie

Kwaliteit

Wij zijn een ambitieuze partij in de bouwwereld. We staan voor klantgericht bouwen en dat op een hoog kwalitatief niveau. Onze projectleiders en bouwers zijn vakmensen die precies weten wat ze doen. Hoewel er achter de schermen een duidelijke taakverdeling is, is er tussen alle afdelingen veelvuldig overleg. Zodat u altijd de juiste persoon aan de telefoon krijgt en uw verhaal maar één keer hoeft uit te leggen.

Snelheid

Voordat we aan de slag gaan, is 95% van de materialen al ingekocht en hangt het volledige bouwschema aan de muur. Zodat we ons tijdens de bouw helemaal op de uitvoering kunnen focussen. Zo zorgen wij altijd voor de kortst mogelijke bouwtijd, minimale faalkosten en de laagste kostprijs. Maar hoe hoog ons tempo ook is, onze vakmensen blijven accuraat en kwaliteitsgericht.

Duurzaamheid

WKO-installaties, stadsverwarming, warmteluchtpompen en PV-panelen; we hebben inmiddels jarenlang ervaring op het gebied van duurzaamheid. Bouwprocessen richten we zo efficiënt mogelijk in, om reverse logistic (lege vrachtwagens) en vervoersbewegingen te minimaliseren. Daarnaast bouwen we waar mogelijk gasloos, scheiden we ons afval, hergebruiken we materialen en werken we met niet-giftige materialen. Zodat we voor al onze klanten een gezonde en veilige woon- of werkomgeving creëren.

Opleverpunten snel opgelost

Wij dragen onze bouwwerken over met gemiddeld 2,3 opleverpunten die binnen vijf werkdagen worden opgelost. Deze hoge score bezorgt ons een plaats in de top van de Nederlandse bouwbedrijven.

Samenwerken

Naast onze eigen krachten zijn we ook voorstander van samenwerken. Twee weten immers meer dan één en nieuwe ideeën blijven welkom.

Risico's verlagen

Wilt u minder marktrisico lopen? Dan kunnen we het verhuurrisico, afzetrisico of prijsrisico geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

verantwoordelijkheid nemen

Wilt u minder marktrisico lopen? Dan kunnen we wellicht het risico geheel of gedeeltelijk overnemen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.