Kwaliteit

‘Kwaliteit’ is door onze ambitieuze instelling een breed begrip. Kwaliteit heeft voor ons alles te maken met tevreden klanten en originaliteit. Niet voor niets hebben we diverse prijsvragen gewonnen.
Kwaliteit

Certificeringen
Maar in de regel heeft kwaliteit natuurlijk te maken met degelijk bouwen en certificeringen. En ook dan zit u bij ons goed.

ISO en VCA
De Langen & van den Berg is ISO 9001- en VCA**-gecertificeerd. Bedrijfsprocessen, bouwplaatsinrichting, materieel, steigerwerk en veiligheid op de bouwplaats zijn geborgd volgens het VCA-Handboek.

SBIB
SBIB staat voor Stichting Beoordeling Integriteit in de Bouwnijverheid. Binnen deze stichting zijn alle bouwbedrijven geregistreerd die een bedrijfscode hebben ingevoerd conform het SBIB-model.

Integriteit
De SBIB-code heeft vooral betrekking op de relatie opdrachtgever – aannemer en de mededingingsaspecten die daarbij een rol kunnen spelen. Bij bedrijven die handelen volgens de SBIB-code mag u ervan uitgaan dat zij een hoge mate van integriteit hanteren, met name tijdens het proces van opdrachtverkrijging en mededinging. Meer informatie vindt u op www.sbib.nl

 

KEURMERK SKB

Stichting Klantgericht Bouwen
U wilt toch vergelijken?

Natuurlijk kunnen we u vertellen dat onze bouwwerken van uitstekende kwaliteit zijn. Maar het blijft subjectieve informatie. Meer hebt u aan de informatie van de Stichting Klantgericht Bouwen, die de bouwprestaties van allerlei bouwbedrijven beoordeelt en met elkaar vergelijkt.

SKB maakt hierbij gebruik van kopersrapporten, waarin huizenkopers aangeven hoe het contact met de aannemer is verlopen gedurende het bouwproces. Verder let het SKB bij de beoordeling van bouwprestaties op:

  • een soepel bouwproces
  • oplevering binnen de afgesproken tijd
  • een minimum aan opleveringspunten

Keurmerk SKB
Wij zijn een klantgerichte bouwer en laten de dienstverlening naar onze klanten continu meten door de onafhankelijke Stichting Klantgericht Bouwen. Hiermee willen we onze klanten zekerheid en vertrouwen geven.

Betere prestaties en transparantie 
Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) zal u tijdens en/of na afloop van de bouw van uw woning per email benaderen en u vragen een enquête in te vullen over onze prestaties. Onderdeel van deze enquête is het invullen van een aantal (review)vragen die op de vergelijkingswebsite Bouwnu.nl worden gepubliceerd. Bouwnu.nl is met meer dan 10.000 reviews dé onafhankelijke consumentenwebsite voor de woningbouw.

Waarom is het belangrijk dat u meedoet?
Door het invullen van de enquête geeft u aan hoe tevreden u bent over onze dienstverlening. Wij krijgen daardoor gedetailleerde feedback waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Daarnaast levert u door uw review op Bouwnu.nl een bijdrage aan de kwaliteitsverbetering in de bouwsector. Daarom is het belangrijk dat u meedoet en de enquête invult.

 

Woningborggroep
Afbouw- en herstelgarantie

Ons lidmaatschap bij de Woningborggroep staat voor verkoopwoningen met Woningborg-garantie. Dit garantiecertificaat geeft u de zekerheid dat u nooit met een half-afgebouwde woning komt te zitten als er tijdens de bouw iets misgaat. Als u kiest voor De Langen & van den Berg, hebt u een afbouw- en herstelwaarborg.

Bouwkundige kwaliteit
De Woningborggroep houdt tevens toezicht op de bouwkundige kwaliteit van uw project. Zodra u de koop-/aannemingsovereenkomst hebt ondertekend, ontvangt u een garantiecertificaat voor onze deskundigheid en kredietwaardigheid. kijk voor meer informatie op www.woningborggroep.nl.