Nazorg

Uw bouwproject kan nog zo tiptop opgeleverd zijn, als u blijft zitten met opleverpunten die maar niet worden afgehandeld, kunt u niet genieten van uw nieuwe pand.
Nazorg

De Langen & van den Berg garant voor een goede nazorg. Eventuele opleverpunten worden binnen vijf werkdagen opgelost. Uiteraard vallen deze onvolkomenheden binnen de garantieregeling. U kunt uw klacht melden en daarnaast de status inzien via de klachtenmanagement module op www.bouwnazorg.nl

Door gebruik te maken van de online melding worden de klachten bij ons geregistreerd en wordt er bevestigd dat de klacht in behandeling wordt genomen.

Voor een juiste registratie van een eventuele klacht is het van belang dat deze duidelijk gespecificeerd wordt inclusief foto’s, dit bespoedigt de afhandeling.

Voor het aanvragen van een gebruikersnaam en wachtwoord dient u het “aanvraagformulier” in te vullen op www.bouwnazorg.nl. U ontvangt dan per email uw inloggegevens.

Spoedeisende klachten

Alleen ernstige, spoedeisende klachten (waarbij direct gevaar dreigt voor de gezondheid van mens en dier) worden direct in behandeling genomen. Dergelijke spoedeisende zaken kunt u telefonisch melden via 0800-0999900. Na het telefonisch melden van spoedeisende klachten dient u ook nog het digitale formulier in te vullen.

Meerjaren-onderhoudsplannen

Voor beheer, onderhoud en renovatie van grote panden maakt De Langen & van den Berg speciale meerjaren-onderhoudsplanningen. U weet dan zeker dat uw pand uitstekend wordt onderhouden, zonder dat u daar zelf omkijken naar hebt. Met name in zorgprojecten kunnen we een ruime ervaring bieden. Bij acute calamiteiten zijn we er natuurlijk onmiddellijk.