Kopersbegeleiding

Heeft u een huis gekocht dat gebouwd is door De Langen & van den Berg?
Dan kunt u ook op ons rekenen bij de indeling en inrichting van uw woning.
Misschien wilt u de keuken bij de kamer betrekken of wilt u een open verbinding tussen slaapkamer en badkamer.

Persoonlijke service en advies

Uw woonwensen centraal

Na ondertekening van uw koop-/aannemingsovereenkomst neemt onze kopersbegeleider contact met u op om uw woonwensen te bespreken. Omdat de kopersbegeleider kennis van zaken heeft, kan zij u meteen alles vertellen over de mogelijkheden. Aan de hand van de keuzelijst meer-/minderwerk neemt u de beslissingen. U weet nu zeker dat uw toekomstige woning u op het lijf geschreven is.

wonen a la carte Blaricummermeent Nieuwbouw twee-onder-één-kap woningen
De Baanbreker de cirkel Kaazes
HOOMCTRL

De innovatieve cloudoplossing voor online kopersbegeleiding

Alle communicatie met kopers, onderaannemers en betrokkenen
in een online omgeving geïntegreerd met 4PS Construct.

KEURMERK SKB

Stichting Klantgericht Bouwen
U wilt toch vergelijken?

Natuurlijk kunnen we u vertellen dat onze bouwwerken van uitstekende kwaliteit zijn. Maar het blijft subjectieve informatie. Meer hebt u aan de informatie van de Stichting Klantgericht Bouwen, die de bouwprestaties van allerlei bouwbedrijven beoordeelt en met elkaar vergelijkt.

SKB maakt hierbij gebruik van kopersrapporten, waarin huizenkopers aangeven hoe het contact met de aannemer is verlopen gedurende het bouwproces. Verder let het SKB bij de beoordeling van bouwprestaties op:

  • een soepel bouwproces
  • oplevering binnen de afgesproken tijd
  • een minimum aan opleveringspunten

Keurmerk SKB
Wij zijn een klantgerichte bouwer en laten de dienstverlening naar onze klanten continu meten door de onafhankelijke Stichting Klantgericht Bouwen. Hiermee willen we onze klanten zekerheid en vertrouwen geven.

Betere prestaties en transparantie 
Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) zal u tijdens en/of na afloop van de bouw van uw woning per email benaderen en u vragen een enquête in te vullen over onze prestaties. Onderdeel van deze enquête is het invullen van een aantal (review)vragen die op de vergelijkingswebsite.

Bouwnu.nl worden gepubliceerd. Bouwnu.nl is met meer dan 10.000 reviews dé onafhankelijke consumentenwebsite voor de woningbouw.

Waarom is het belangrijk dat u meedoet?
Door het invullen van de enquête geeft u aan hoe tevreden u bent over onze dienstverlening. Wij krijgen daardoor gedetailleerde feedback waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Daarnaast levert u door uw review op Bouwnu.nl een bijdrage aan de kwaliteitsverbetering in de bouwsector. Daarom is het belangrijk dat u meedoet en de enquête invult.