Organisatie

Koninginneweg Zwijndrecht de royaen light huurwoningen
Onze visie

Wat kunnen we u vertellen over onze visie, als onze slogan luidt ‘Op het lijf geschreven bouwwerken’. De Langen & van den Berg gaat voor het bouwwerk dat tot in detail bij u past. Dat heeft te maken met vierkante meters, een originele indeling, een fraaie tuin of terras. Maar ook het karakter van uw woning of bedrijfspand gaat ons aan het hart. U wilt toch een pand met een eigen identiteit? Een gebouw dat uitstraalt wie u bent?

Poort van Lanen
gericht ontwikkelen

Hierbij gaan we verder dan ooit. We stimuleren gevels in eigen kleuren, denken mee over exclusieve indelingen, transformeren kamers naar inloopkasten en betrekken de keuken bij de kamer of juist andersom. Voor ons geldt immers maar één ding. Het moet u op het lijf geschreven zijn.

eijckenhorst puttershoek woningen
Een platte organisatie

De Langen & Van den Berg heeft een “platte” organisatie. Door de korte lijnen krijgt u vaak snel de juiste persoon aan de telefoon. Hoewel er achter de schermen een duidelijke taakverdeling is, is er tussen alle afdelingen veelvuldig overleg. Dat is voor u een groot voordeel. U hoeft uw verhaal maar één keer uit te leggen.

Ideeën delen, maar ook verantwoordelijkheden

Wij zijn een groot voorstander van samenwerken. Twee weten immers meer dan één en nieuwe ideeën blijven welkom. Daarom onderhouden we een warm contact met meerdere bedrijven en relaties.

Samenwerken met opdrachtgevers

Maar ook als opdrachtgever kunt u op ons rekenen. Wilt u minder marktrisico lopen? Dan kunnen we wellicht het risico geheel of gedeeltelijk overnemen. 

De eindverantwoordelijkheid binnen een traject

Met wie we ook samenwerken, De Langen & van den Berg neemt de verantwoordelijkheid voor het gehele traject. Van ontwikkeling tot bouw en verkoop.

Ruim 80 jaar knowhow
GESCHIEDENIS

De Langen & Van den Berg kent al een lange geschiedenis. Het bouwbedrijf is opgericht in 1932 door Gerrit van den Berg en Piet de Langen. Samen richtten zij zich op de particuliere woningbouw. Verbazingwekkend genoeg doet het ondernemersduo alles zelf. Tot op de dag van vandaag zijn er in Bergambacht woningen te vinden, die zij van de fundering tot de nok zelf hebben gebouwd. Later richtten zij zich ook op de seriematige woningbouw.

de tweede generatie

Begin zestiger jaren dient de volgende generatie zich aan. Met drie opvolgers bij de familie De Langen en twee bij de familie Van den Berg wordt de onderneming overgenomen door vijf man sterk! Gelukkig zijn de talenten gespreid en kunnen de taken worden verdeeld. Toch nemen de afgevaardigden van de familie De Langen één voor één afscheid. Sinds de zeventiger jaren herinnert alleen de naam van het bedrijf nog aan hen.

ontwikkelend bouwer

In de loop der jaren groeit De Langen & Van den Berg uit tot een ‘ontwikkelend bouwer’. Zij voert bouwprojecten uit voor opdrachtgevers, maar neemt ook zelf  initiatieven. Tevens verwerft De Langen & van den Berg knowhow in zorg- en zorggerelateerde projecten. Daarnaast blijft zij actief in de woningbouw. De derde generatie Van den Berg neemt in 1997 het stokje over. Sinds 2009 is Tomas van den Berg algemeen directeur van het bedrijf.

De Nesse
twee onder een kap waddinxveen park triangel
Bouwbedrijf De Langen & van den Berg B.V.
De Langen & van den Berg Vastgoed B.V.
 • Bezoekadres

  Burgemeester Uilkensstraat 13

 • Telefoonnummer

  (0182) 35 17 59

 • Postadres

  Postbus 15,2860 AA Bergambacht

 • Neem contact op

  E-mail: info@delangenvdberg.nl

Vul onderstaand formulier in